Mannen Vrouwen Barefoot Sneldrogend Water Sport Lichtgewicht Aqua Schoenen Met Drainage Gaten Voor Zwemmen Wandelen Yoga Meer Strand Tuin Park Rijden Varen A1blue

B07B7JKR8T
Mannen Vrouwen Barefoot Sneldrogend Water Sport Lichtgewicht Aqua Schoenen Met Drainage Gaten Voor Zwemmen, Wandelen, Yoga, Meer, Strand, Tuin, Park, Rijden, Varen A-1blue
  • schoenen
  • <i>material: 92% polyester+8% spandex upper.</i> <b>materiaal: 92% polyester + 8% spandex-bovenwerk.</b> <i>our water shoes is wearable and top-quality rubber sole which protects your feet from being hurt by sharp objects.</i> <b>onze waterschoenen zijn draagbaar en een rubberen zool van topkwaliteit die uw voeten beschermt tegen verwonding door scherpe voorwerpen.</b>
  • sneldrogend met drainagegaten: drainagegaten op de bodems van de zwembadschoenen om te zorgen voor een goed waterdebiet en een koelere, drogere en gezondere schoenenomgeving voor u te creëren, super comfortabel in water.
  • flexibel en lichtgewicht: de lichtgewicht schoenen op blote voeten zoals aqua-sokken, met ademende en uitgerekte stoffen aan de bovenkant, profiteren van het textiel, meer ademend en comfortabel, laten alle tenen bewegen en articuleren zonder beperking.
  • <i>elastic and environmental friendly: stretchy material makes the water shoes easy to bend roll and without distortion and keep shape of foot pretty.</i> <b>elastisch en milieuvriendelijk: elastisch materiaal maakt de waterschoenen gemakkelijk te rollen en zonder vervorming te buigen en de vorm van de voet mooi te houden.</b> <i>the pull tap at the heel allows for quick and easy entry, protecting your feet from dripping off.</i> <b>de trekkoord bij de hiel zorgt voor een snelle en gemakkelijke instap en beschermt je voeten tegen afdruipen.</b> <i>so they are easy to wear and take off.</i> <b>dus ze zijn gemakkelijk te dragen en op te stijgen.</b> <i>soft neoprene material is environmental friendly, secure for your health.</i> <b>zacht neopreenmateriaal is milieuvriendelijk, veilig voor uw gezondheid.</b>
Mannen Vrouwen Barefoot Sneldrogend Water Sport Lichtgewicht Aqua Schoenen Met Drainage Gaten Voor Zwemmen, Wandelen, Yoga, Meer, Strand, Tuin, Park, Rijden, Varen A-1blue Mannen Vrouwen Barefoot Sneldrogend Water Sport Lichtgewicht Aqua Schoenen Met Drainage Gaten Voor Zwemmen, Wandelen, Yoga, Meer, Strand, Tuin, Park, Rijden, Varen A-1blue Mannen Vrouwen Barefoot Sneldrogend Water Sport Lichtgewicht Aqua Schoenen Met Drainage Gaten Voor Zwemmen, Wandelen, Yoga, Meer, Strand, Tuin, Park, Rijden, Varen A-1blue
Select Page

Meer informatie voor

Gemeenten

Consumenten

Afvalbedrijven

Inzameling Recycling

Downloads

Hoe werkt het?

U registreert elk kwartaal in Wastetool de maandelijks ingezamelde hoeveelheid verpakkingsmateriaal in uw gemeente. Deze cijfers zijn, met de voorlopige verrekenprijzen, de basis voor het betaaladvies dat Nedvang aan het Afvalfonds verstrekt. Meer informatie op de website van het umpverpakkingen.nl

Verkoopopbrengst

Na afloop van het jaar kunt u uw maandopgaven controleren en indien nodig aanpassen. Daarnaast kunt u de door uw gemeente ontvangen verkoopopbrengst invullen: de opbrengst van het door u ingezamelde materiaal zoals de bewerker dat aan de poort heeft ontvangen, exclusief enige andere vorm van dienstverlening ten behoeve van de gemeente. Heeft uw gemeente een all-in-contract met een inzamelaar, gemeenschappelijke regeling of een bewerker? Dan wordt u gevraagd om bij deze contractpartner de verkoopopbrengst van het materiaal op te vragen.

Verrekenprijs

Met de via jaaropgaven verstrekte materiaalopbrengsten van alle gemeenten stelt het Afvalfonds per materiaal de verrekenprijs vast: de gewogen gemiddelde materiaalopbrengst van alle Nederlandse gemeenten in een kalenderjaar. Op grond van de verrekenprijs wordt uw vergoeding bepaald en verrekend met de voorlopige vergoedingen die u al heeft ontvangen.

Kunststof verpakkingsafval

In de Raamovereenkomst (2013-2022) is afgesproken dat gemeenten per 1 januari 2015 de verantwoordelijkheid voor de regie over kunststof verpakkingsafval van huishoudens krijgen. Gemeenten sluiten contracten met vervoerders, overslagstations en sorteerders om het kunststof te recyclen. Nedvang monitort dit proces. Lees meer over de afspraken en controles .

Vergoeding drankenkartons

De vergoeding is vastgesteld voor een periode van 3 jaar om het mogelijk te maken voor gemeenten aan de slag te gaan met drankenkartons. Zowel de operationele praktijk, inclusief resultaten, als de vergoeding worden medio 2016 geëvalueerd als basis voor nadere afspraken voor na deze periode. In het document over drankenkartons (onder belangrijke documenten) staat meer informatie over de vergoeding en de bijbehorende voorwaarden.

Vergoeding extra aanpak zwerfafval

Het bedrijfsleven draagt jaarlijks 20 miljoen euro bij aan de extra aanpak van zwerfafval in Nederland. Ook dat is afgesproken in de nieuwe Raamovereenkomst. Elke gemeente heeft recht op deze vergoedingen, mits zij daarvoor plannen indient. Deze vergoeding wordt elk jaar bepaald aan de hand van aantal inwoners.

Zro Heren Comfortabel Zomer Strand Lederen Sandaal Lopen Flipflops Zwart

Vind bij ons zelf alle antwoorden op vragen over zorg (Wmo), (vrijwilligers)werk, welzijn, wonen en financiën.

Kunt u het zelf oplossen? Wilt u iets leren? Is er andere hulp nodig? En waar kunt u dan terecht? In een gesprek kijken we naar de kansen en mogelijkheden die u heeft. U doet zelf wat u kunt. Als u het niet zelf kunt, doen we het samen.

Op zoek naar het Wijkcentrum bij u in de buurt? Kijk op www.xtralocaties.nl/wijkcentra

Kijk op www.xtralocaties.nl/wijkcentra

Lees meer over onze Wijkcentra. **

In deze kalender vindt u de grotere eenmalige evenementen en bijeenkomsten. In het (Wijk)centrum bij u in de buurt vindt u het overzicht van de activiteiten, cursussen en bijeenkomsten die daar plaatsvinden.

Wilt u zelf iets organiseren? Neem dan contact op met het Wijkcentrum bij u in de buurt.

Meer kalender»

MOOI staat als welzijnsorganisatie voor M aatschappelijke O ndersteuning van O mgeving en I ndividu. Breckelles Vrouwen Pointy Teen Wrap Gelijkspel Lace Up Gladiator Hoge Hak Pump Sandalen 70 B m Ons Womens Tan

Twitter Facebook

Welzijnsorganisatie Stichting MOOI is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer. MOOI staat voor M aatschappelijke O ndersteuning van O mgeving en I ndividu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. Amoonyfashion Vrouwen Lakleer Gesp Puntige Teen Hoge Hakken Stevige Pumpsschoenen Rood

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+) en MEE.

In het Uxcell Auto Kap Isolatiematerialen Warmteisolatie Schild Mat Beschermer 140 X 100cm
bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.

De Puma Mcq Brace Lo Femme Zwart
met informatie over dienstverleners en instellingen in de sectoren zorg, welzijn en wonen.

Samen met Voor welzijn (Loosduinen, Segbroek, Haagse Hout, Ypenburg Leidschenveen) en Zebra welzijn (Centrum) zijn wij onderdeel van .