Fheaven Zomer Bloemen Sandalen Vrouwen Platform Sleehak Waterdichte Slippers Schoenen Jurk Sandalen Zwart

B07BHKWW6N
Fheaven Zomer Bloemen Sandalen Vrouwen Platform Sleehak Waterdichte Slippers Schoenen Jurk Sandalen Zwart
  • schoenen
  • geïmporteerd
  • ❤door onze maat is de Aziatische maat, het is anders met de grootte van de VS voordat je hem koopt, stel voor dat je de grootte vergelijkt met de schoenen die je eerder hebt, dank je :)
  • Dames sandalen peep-teen lage sleehak op hoge hakken antislip transparant glijslip sandalen platform sleehak enkelhelling helling slingback elastiek band kant open teen dikke blokhak sandalen jurk sandalen toevallige sandalen strand sandalen
  • ❤sandalen voor damesgesp, gevlochten riem, open teen, dikke hoge hak, verstelbare enkelband met gesp, gladiator strappy dikke blokhak platte sandalen teenring platte schoenen sandalen gladiator sandalen gevlochten t-strap slingback romeinse platte schoenen
  • ❤ gelegenheid: feest, kantoor, strand, elke dag, zomer, kleding, casual,
Fheaven Zomer Bloemen Sandalen Vrouwen Platform Sleehak Waterdichte Slippers Schoenen Jurk Sandalen Zwart Fheaven Zomer Bloemen Sandalen Vrouwen Platform Sleehak Waterdichte Slippers Schoenen Jurk Sandalen Zwart Fheaven Zomer Bloemen Sandalen Vrouwen Platform Sleehak Waterdichte Slippers Schoenen Jurk Sandalen Zwart Fheaven Zomer Bloemen Sandalen Vrouwen Platform Sleehak Waterdichte Slippers Schoenen Jurk Sandalen Zwart Fheaven Zomer Bloemen Sandalen Vrouwen Platform Sleehak Waterdichte Slippers Schoenen Jurk Sandalen Zwart
Select Page

Meer informatie voor

Gemeenten

Consumenten

Afvalbedrijven

Inzameling Recycling

Downloads

Hoe werkt het?

U registreert elk kwartaal in Wastetool de maandelijks ingezamelde hoeveelheid verpakkingsmateriaal in uw gemeente. Deze cijfers zijn, met de voorlopige verrekenprijzen, de basis voor het betaaladvies dat Nedvang aan het Afvalfonds verstrekt. Meer informatie op de website van het umpverpakkingen.nl

Verkoopopbrengst

Na afloop van het jaar kunt u uw maandopgaven controleren en indien nodig aanpassen. Daarnaast kunt u de door uw gemeente ontvangen verkoopopbrengst invullen: de opbrengst van het door u ingezamelde materiaal zoals de bewerker dat aan de poort heeft ontvangen, exclusief enige andere vorm van dienstverlening ten behoeve van de gemeente. Heeft uw gemeente een all-in-contract met een inzamelaar, gemeenschappelijke regeling of een bewerker? Dan wordt u gevraagd om bij deze contractpartner de verkoopopbrengst van het materiaal op te vragen.

Verrekenprijs

Met de via jaaropgaven verstrekte materiaalopbrengsten van alle gemeenten stelt het Afvalfonds per materiaal de verrekenprijs vast: de gewogen gemiddelde materiaalopbrengst van alle Nederlandse gemeenten in een kalenderjaar. Op grond van de verrekenprijs wordt uw vergoeding bepaald en verrekend met de voorlopige vergoedingen die u al heeft ontvangen.

Kunststof verpakkingsafval

In de Raamovereenkomst (2013-2022) is afgesproken dat gemeenten per 1 januari 2015 de verantwoordelijkheid voor de regie over kunststof verpakkingsafval van huishoudens krijgen. Gemeenten sluiten contracten met vervoerders, overslagstations en sorteerders om het kunststof te recyclen. Nedvang monitort dit proces. Lees meer over de afspraken en controles .

Vergoeding drankenkartons

De vergoeding is vastgesteld voor een periode van 3 jaar om het mogelijk te maken voor gemeenten aan de slag te gaan met drankenkartons. Zowel de operationele praktijk, inclusief resultaten, als de vergoeding worden medio 2016 geëvalueerd als basis voor nadere afspraken voor na deze periode. In het document over drankenkartons (onder belangrijke documenten) staat meer informatie over de vergoeding en de bijbehorende voorwaarden.

Vergoeding extra aanpak zwerfafval

Het bedrijfsleven draagt jaarlijks 20 miljoen euro bij aan de extra aanpak van zwerfafval in Nederland. Ook dat is afgesproken in de nieuwe Raamovereenkomst. Elke gemeente heeft recht op deze vergoedingen, mits zij daarvoor plannen indient. Deze vergoeding wordt elk jaar bepaald aan de hand van aantal inwoners.

Eileen Fisher Dames Sport Sandaal Platina Metallic Suède

Vind bij ons zelf alle antwoorden op vragen over zorg (Wmo), (vrijwilligers)werk, welzijn, wonen en financiën.

Kunt u het zelf oplossen? Wilt u iets leren? Is er andere hulp nodig? En waar kunt u dan terecht? In een gesprek kijken we naar de kansen en mogelijkheden die u heeft. U doet zelf wat u kunt. Als u het niet zelf kunt, doen we het samen.

Op zoek naar het Wijkcentrum bij u in de buurt? Kijk op Essex Glam Womens Laceup Diamante Chromen Blokhak Faux Suede Laceup Sandalen Rood Faux Suede

Kijk op www.xtralocaties.nl/wijkcentra

Boombuz 100 Nature Taiga Half Geklede Heren Slipper Biologisch Afbreekbaar Lichtgrijs
**

In deze kalender vindt u de grotere eenmalige evenementen en bijeenkomsten. In het (Wijk)centrum bij u in de buurt vindt u het overzicht van de activiteiten, cursussen en bijeenkomsten die daar plaatsvinden.

Wilt u zelf iets organiseren? Neem dan contact op met het Wijkcentrum bij u in de buurt.

Baretraps Womens Abilene Laars Cognac

MOOI staat als welzijnsorganisatie voor M aatschappelijke O ndersteuning van O mgeving en I ndividu. lees meer

Twitter Facebook

Welzijnsorganisatie Stichting MOOI is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer. MOOI staat voor M aatschappelijke O ndersteuning van O mgeving en I ndividu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+) en MEE.

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.

De digitale gids van Den Haag met informatie over dienstverleners en instellingen in de sectoren zorg, welzijn en wonen.

Samen met Voor welzijn (Loosduinen, Segbroek, Haagse Hout, Ypenburg Leidschenveen) en Zebra welzijn (Centrum) zijn wij onderdeel van .